Tenzing

Vorig merk Volgend merk

Tenzing is een volledig natuurlijke energiedrank. De energie die Tenzing geeft, komt van de vele planten die erin aanwezig zijn zoals groene thee en koffie, de guaraná en bietsuiker. Tenzing onderscheidt zich van de concurrenten doordat er heel wat minder suiker in zit die dan nog eens volledig natuurlijk is. Glutenvrij en natuurlijk allemaal in één blikje. De Naam Tenzing komt van Sherpa Tenzing Norgay, één van de eerste twee mannen die de hoogste berg ter wereld hebben beklommen: The Mount Everest.

5% van de winst investeert Tenzing in milieuprojecten. Met de hulp van Jamling Tenzing, zoon van Sherpa Tenzing Norgay, plaatst Tenzing duurzame vuilnisbakken langs het pad naar Mt. Everest. Het pad is een van de mooiste op aarde, maar is zwaar getroffen door zwerfvuil.

Glutenvrij Natuurlijk Veganistisch Lactosevrij Vegetarisch GMO vrij Plastic vrij BPA vrij Vrij van dierproeven
CAN / 24 x 250ml
  • - Natural Energy
    - Natural Energy

Producten bestellen

gebruik de Good
Food Please
app

Handig bestellen met de Good Food Please app

App’laus! Je favoriete drinks of snacks bestellen is net nog gemakkelijker geworden dankzij onze gloednieuwe Good Food Please App.Of je nu op zoek bent naar een biologische snackreep, een fairtrade cola of een verfrissende natuurlijke iced tea, de Good Food Please App maakt het kinderspel. Kies voor uw lievelingsproducten of ontdek nieuwe goodies, krijg toegang tot exclusieve heerlijke promoties, blijf up to date met de nieuwste trends en plaats je bestelling snel en nauwkeurig, waar je ook bent.

Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Contacteer ons
rechtstreeks

Of vul het formulier in

Order now! Healthy Aid Kit